Over mij

over mij

Hoi. Ik ben Marta. De drijvende kracht achter Vraag Marta Maar.
Moeder van 2 kinderen en vrouw van Tim. Ik hou van wandelen, hardlopen, een spannende serie kijken en genieten van een goed glas wijn. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dit voor de volle 100%. Liever eigenlijk nog voor net iets meer, want ik ben een enorme perfectionist. Een eigenschap die mezelf (en misschien ook mijn man ;-)) soms wat in de weg kan zitten, maar het zorgt ook voor de beste resultaten.

Van jongs af aan was ik al voor mensen aan het zorgen. Op de basisschool was ik altijd diegene die andere kinderen hielp als die waren gevallen en naar de juf ging voor een pleister. Als ik iemand op straat zag struikelen, twijfelde ik geen seconde en hielp ik diegene. In mijn tienerjaren werkte ik in de horeca en zorgde ervoor dat gasten niets tekortkwamen. In de daaropvolgende 15 jaar werkte ik in de zorg.
Soms weet je al van jongs af aan wat je passie is, wie je bent en wat je later wilt doen.

Naast zorgen voor een ander, vind ik het heerlijk om dingen te regelen, te structureren, te ordenen en te organiseren. Niet voor niets hoor ik al jaren in mijn werkomgeving, vriendenkring en van familie:
“ah vraag Marta maar even, die regelt het wel”. Dat is ook precies de reden waarom ik mijn eigen onderneming als Virtueel Assistent ben gestart. Ik wil me volle bak op deze passies kunnen richten.
Als Virtual Assistant werk ik plaats onafhankelijk en met name vanuit mijn eigen (thuis)kantoor.

Door mijn snelle, gestructureerde en zorgvuldige hulp, heb jij weer overzicht in je documenten en bestanden. 
Ik zorg er voor dat je efficiënt kan werken, snel door kan gaan met je prioriteiten en je to-do lijst niet langer maar korter wordt.
Met mijn ondersteuning weet je zeker dat je geen belangrijke zaken en afspraken meer vergeet. Samen gaan we op zoek naar waar jij (tijd)winst kunt behalen. Structuurgek + zorghart = goud.

Denk je nou: hé, ik kan Marta wel gebruiken? Ik ga de stap zetten en taken uit handen geven? Ik wil weer structuur en overzicht?
Yes! Vul het contactformulier in en ik neem dan binnen 48 uur contact met je op.

Scroll naar boven